• TELEFON: 0723-730.664
 • TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 600 Lei sau 15 Litri
Cauta-ne pe:   
HomeCum cumpar

Gaseste rapid

Cele mai vandute


 • Primus HDC 5W40 1L

  Ulei sintetic de sinteza Hidrocrack , de inalta performanta si ultima...

  25,99 lei
 • Synkrol 4 80W90 1L

  Ulei de cutie ob?inut printr-o tehnologie de varf cu continut de aditivi...

  25,99 lei
 • Agro UTTO 10W30 20L

  Ulei universal pentru masini si utilaje agricole si de constructii , cu...

  299,00 lei
 • Synergie Racing 5W50

  Lubrifiant de inalta performanta in special pentru motoare sportive...

  28,99 lei

Gaseste uleiul potrivit!

Made in Germany

Made in Poland

 

Daca, dupa ce ati citit cu atentie detaliile oferite de ghidul de uleiuri si caracteristicile uleiului, aveti in continuare nelamuriri sau doriti sa fiti consultat in alegerea Dvs, nu ezitati sa ne scrieti la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , si consilierii nostri tehnici va vor indruma in modul cel mai profesional posibil. RHEINOL este o marca inregistrata international ,a producatorului SWD Lubricants Duisburg,Germania. 


Pentru a achizitiona produse,va trebuie sa va navigati in sectiunea produse, si sa alegeti din categoria dorita , uleiul dorit dind click pe Detalii, apoi il adaugati in cosul de cumparaturi, si finalizati comanda, trebuie doar sa complectati formularul de comanda cudatele cerute in el, iar noi va vom contacta pentru a va confirma comanda si a stabili alte aspect dorite de dvs. 

In cazul in care sunteti persoane juridice care doriti achizitionarea unor cantitati mari de produse, va invitam sa va creati cont pe site-ul nostru sau sa ne contactati la datele afisate la contact, pentru a avea acces la ofertele de achizitii en-gros dedicate distribuitorilor . 

Livrarea produselor sa efectueaza in 24h de la comanda in localitatile de zona 1 ale curierului nostrum , puteti verifica pe www.startransportcurier.ro ,iar cele unde se percep KM exterioir , acestia se vor plati de beneficiar. Intrebati-ne si pe noi pin email la sectinea  servicii clienti din meniul din antet ,formularul sau telefonul afisaet la datele de contact.

Costul transportului este de 25RON/expeditie pentru coletele pina la 14 L .
Pentru o cantitate de la 15 L/comanda, transportul este GRATUIT! 

Daca constatati neregularitati cu privire la produsul expediat , nu ridicati coletul la livrare , returnatil curierului pentru a-l expedia inapoi .Daca aveti reclamatii ulterioare cu privire la produsul livrat , scrieti-ne o sesizare la Servicii cllienti , iar noi va vom contacta cit mai curind posibil .

Daca sunteti,Persoana Juridica , magazin , service sau fabrica , scrie-ne un Email la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , si noi o sa va raspundem prompt la cerea de oferta fromulata de dumneavoastra, cu o oferta foarte avantajoasa. 
Lunar beneficiati de o oferta avantajoasa, la o gama de lubrifianti! 

E SIMPLU ,CONVENABIL SI RAPID!

NU ARUNCATI ULEIURILE UZATE IN MEDIUL INCONJURATOR, CANALE, RIURI, LACURI, PE PAMINT, ELE SUNT FOARTE POLUANTE ! PREDATI ULEIUL UZAT LA CENTRELE DE COLECTARE SAU LA SERVICE-UL UNDE EFECTUATI SCHIMBUL ! 

 

Catalog uleiuri Online